promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amint megérkezett Budapestre, rögtön kellemetlen dolog történt a Marvel filmek sztárjával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dave Bautista dühítő meglepetésben részesült, miután leszállt a repülője Budapesten.

Dave Bautistát először pankrátorként ismerhette meg a közönség, majd Dwayne Johnsonhoz hasonló módon ő is áttért a színészkedésre, és olyan filmekben kapott szerepet, mint például a Szárnyas fejvadász 2049, A halottak hadserege, a 007 Spectre - A Fantom visszatér, vagy a Marvel égisze alatt készülő A galaxis őrzői, amiben ő alakítja a közönségkedvenc Drax karakterét, aki még a Bosszúállók: Végjátékban is feltűnt.

Természetesen a Magyarországon forgatott, „fűszerrel teli” Dűne című látványos filmben is láthattuk Dave Bautistát, aki szerencsére a folytatásban is szerepet kapott, ráadásul azt is nálunk készíti el a zseniális rendező, Denis Villeneuve. Már el is kezdődtek a munkálatok, hiszen többek között Zendaya és Timothée Chalamet is a fővárosunkban vannak, most pedig Dave Bautista is megérkezett Budapestre – de egyből kellemetlenség fogadta, ugyanis eltűntek a csomagjai.

„A fűszer megy tovább... de nem addig, amíg vissza nem kapom a sz*rjaimat! Köszi American Airlines. Mindig képes vagy új, és érdekes módokat találni a csomagok elvesztésére”

– írta érezhetően frusztráltam Dave Bautista a közösségi oldalán.

Valóban nagyon frusztráló tud lenni, ha valakinek elveszítik a csomagjait, főleg, ha hosszú ideig marad az illető az adott helyen. De nem kell aggódnia Dave Bautistának, minden bizonnyal hamarosan megkapja a holmijait, hiszen az esetek többségében csupán arról van szó, hogy véletlenül rossz repülőn kötött ki a csomag, és amikor a másik célállomáson észreveszik a hibát, rögtön elküldik a jó helyre.

A Dűne 2. részét amúgy 2023. november 17-én mutatják be az amerikai mozik – itt lehet megtekinteni Dave Bautista posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás