promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes férfi jelent meg II. Erzsébet temetésén, kiderült, ki volt az
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a rejtéyles ember csak azoknak volt rejtélyes, akik nem ismerték II. Erzsébet szokásait.

II. Erzsébetnek hosszú, 70 éves uralkodása alatt rengeteg különc kis szokása volt, és rengeteg különleges, szuerjogultsággal is rendelkezett, többek között ő volt az egyetlen a világon, aki jogosítvány nélkül is vezethetett. De őfelsége nagyon ismert volt cuki kutyáiról, a corgijairól is, illetve kalapjai is minden egyes megjelenés alkalmával bejárták a világsajtót. 

Ám volt egy férfi az életében, aki nagyon közel állt hozzá, és a temetésen is fontos szerepet játszott kis mutatványával a temetés végén, amely egy hatalmas, és utolsó tiszteletadás volt II. Erzsébetnek tőle. Ez a titokzatos férfi Paul Burns volt, aki minden reggel 15 percet játszott neki az ablaka alatt. De nemcsak az ablaka alatt, hanem többször is megjelent hivatalos eseményeken. 

Ám a pénteki szertartás alatt talán neki jutott a legszomorúbb szerep, hiszen az ő hangszerének dallamai jelezték már a szertartás végét. Az ő dallamaira helyezték végső helyére a királynő koporsóját a windsori Szent György-kápolnában. A CNN számolt be részletesen is a pontos koreográfiáról, amely szerint a férfi folyamatosan sétált kifelé a skótdudájával a teremből, a zene pedig folyamatosan halkult el, ezzel szimbolizálva az elmúlást. Ez a szomorú jelenet amúgy Fülöp temetésekor is lejátszódott már tavaly.

IDE kattintva a YouTube-on megtekinthető ez a szomorú eseményis.

(via Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás