promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 300 című brutálfilm terminátorhangú főgonosza, Xerxész, akitől magyarok ezreit rázta ki a hideg a moziban 2006-ban
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki 16 év elteltével a Xerxészt játszó színész, Rodrigo Santoro.

Már 16 éve, hogy bemutatták a világ egyik legjobb képregényes és történelmi elemekkel sűrűn teleszőtt, fiktív filmjét, Zack Snyder rendezéseben a 300 című alkotást, amelyben összetűzésbe kerül kelet és nyugat. A Thermopülai szorosban pedig a 300 bátor spártai állt szemben több tízezer perzsával. A képregényfilm az év egyik legnagyobb dobbantása lett, Gerard Butler pedig azonnal szuperfickó státuszba emelkedett Hollywood-ban is.

Majd később a 300 című filmnek megérkezett a folytatása, amelyben a bátor Themisztoklész küzedelmeit láthatjuk a bivalyerős perzsa flotta ellen. Mindkettőben feltűnnek a harcok legikonikusabb szereplői, így Xerxész is, akit a képregényadaptációban elképesztő fikcióval ábrázolnak az alkotók. Xerxész úgy lép elénk, mint egy halhatatlan isten.

De hogy néz ki a terminátorhangú ember valójában?

A filmekben Xerxészt Rodrigo Santoro alakította, aki elég sok filmben szerepelt a szuperprodukció előtt és után is, csak éppen egészen másmilyen fizimiskával. Többek között a magyar közönség is láthatta őt az Igazából szerelem című filmben is. A színész brazil származású, és a kezdetek kezdetén még csak brazil sorozatokban szerepelt, majd a Charlie angyalai című alkotásban kapott egy komolyabb szerepet, a világpublikum pedig a Lost című sorozatban találkozhatott vele először, méghozzá a harmadik évadban.

Így néz ki most a színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás