promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül Johnny Depp és Amber Heard mocskos bírósági csatájából, és már az is megvan, hogy kik alakítják őket
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Várható volt, hogy Hollywoodot is megihleti Johnny Depp és Amber Heard nagy port kavaró pere.

Áprilistól egészen júniusig tartott minden idők egyik legdurvább celebpere, amit Johnny Depp indított az exfelesége ellen rágalmazás és becsületsértés miatt, miután a színésznő évekkel ezelőtt erőszakkal és bántalmazással vádolta A Karib-tenger kalózai sztárját. Végül Johnny Depp nyerte meg a bírósági csatát, ami annyi izgalmat és meglepetést tartogatott az érdeklődőknek, mint egy feszülten szórakoztató film – nem csoda, hogy tényleg máris film készül belőle, amit hamarosan be is mutatnak.

Johnny Depp és Amber Heard botránya szinte mindenkihez eljutott, és hetekig csak erről a bírósági tárgyalásról lehetett hallani, hiszen volt benne ágybakakilás, ujjperc csonkítás és egyebek között rengeteg mocskos hazugság is – szeptember 30-án pedig a Tubi nevezetű streamingoldalon lehet majd újra átélni színészek által eljátszva az egészet a Hot Take: The Depp/Heard Trial című filmnek köszönhetően.

A filmes téren nem túl tapasztalt Sara Lohman által rendezett, és az Emmy-díjas Guy Nicolucci által írt, megdöbbentő gyorsasággal tető alá hozott alkotásban nem lesznek nagy sztárok, hiszen Mark Hapka alakítja Johnny Deppet, Amber Heard szerepét pedig Megan Davis kapta meg – egyikőjüket sem igazán ismerheti a magyar közönség.

Ezek alapján egy nem túl minőségi, összecsapott filmet fogunk kapni, de mivel a történet köztudottan elég izgalmas, így könnyen lehet, hogy mégis élvezetes lesz valamilyen szinten. Egyelőre se előzetes, se poszter nincs a Hot Take: The Depp/heard Trial című alkotáshoz, de azt már meg tudjuk mutatni, hogy néznek ki a színészek, akik Johnny Deppet, illetve Amber Heardöt alakítják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás