promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
17 év után valóra válik Keanu Reeves legnagyobb álma: jön a Constantine folytatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Keanu Reeves ismét démonvadász lesz a Constantine hosszú ideje várt második részében.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg Keanu Reeves a világ egyik legnépszerűbb színésze, hiszen nemcsak remek filmeket szokott készíteni nekünk, hanem állítólag emberileg is fantasztikus. A rajongók nagyon örültek, mikor a híresség tavaly ismét Neo szerepében tündökölt a Mátrix folytatásában, majd szinte felrobbant az internet a John Wick jövőre érkező negyedik részének első, akciódús előzetesétől:

Keanu Reeves igazán szerencsés, hiszen szinte az összes sikeres filmje kapott legalább egy folytatást az utóbbi évtizedekben, viszont van egy alkotás, ami még nem, ez pedig nagy szívfájdalma a színésznek. Bármikor megkérdezik őt, hogy melyik karakterét játszaná el szívesen újra, szinte mindig ugyanazt mondja: John Constantine-t, a 2005-ös Constantine, a démonvadászból – nos, most örülhet a színész, ugyanis 17 év után valóra válik a legnagyobb álma.

Az évek óta szárnyaló pletykák után végre hivatalosan is bejelentették, hogy jön a Constantine, a démonvadász folytatása, ráadásul Keanu Reeves, illetve az első rész rendezője, Francis Lawrence is visszatérnek – a gyártó stúdió pedig ismét a Warner Bros. lesz, de egyelőre sajnos nem lehet többet tudni a projektről, így azt sem fedték fel, hogy mikor lesz a bemutató.

A Constantine, a démonvadász egy nagyon különleges, látványos, izgalmas alkotás, ami az évek alatt szinte kultuszfilm lett. Keanu Reeves pedig remekül hozta ezt a keserű, de hősies képregénykaraktert, akinek folyton pokoli lényekkel kell küzdenie, így érthető, hogy miért szeretné újra eljátszani őt. A rajongók tárt karokkal fogadták az örömhírt, ráadásul az is kifejezetten biztató, hogy Francis Lawrence 2005 után olyan alkotásokat rendezett, mint például a Legenda vagyok vagy Az éhezők viadala-széria folytatásai, szóval jóval tapasztaltabb lett, és biztos, hogy a Constantine 2-vel sem fog csalódást okozni.

Íme a 2005-ös Constantine, a démonvadász előzetese, hátha valakinek kell egy kis frissítés:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás