promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves visszatért, és bosszúra szomjazik - Megérkezett a John Wick 4 első előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az előzetes alapján Keanu Reeves kőkeményen rendet fog tenni a John Wick folytatásában.

Igaz, hogy Keanu Reeves sosem tűnt el, de 2014-ben mégis sikerült teljesen revitalizálnia a karrierjét a John Wick című akciófilmmel, ami mindenkit letaglózott a nyers, kőkemény összecsapásaival. Azóta kaptunk kettő hasonlóan remek folytatást is, ráadásul a színész is azt nyilatkozta, hogy szinte élete végéig el tudná játszani a karaktert, amíg csak a teste engedi, így természetesen a stúdió a széria negyedik részét is berendelte – de sajnos később érkezik, mint hittük:

Jelen állás szerint csak 2023. március 24-én láthatjuk a John Wick 4-et, amiben Keanu Reeves mellett állítólag visszatér még Laurence Fishburne Lance Reddick és Ian McShane is – hozzájuk csatlakozik új szereplőként Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Clancy Brown és a Stephen King-féle Az című horrorfilm bohócaként maradandót alkotó Bill Skarsgard is.

A John Wick 4 történetéről egyelőre még szinte semmit sem lehet tudni, de aki látta az előző részt, az pontosan tudja, hogy ez a film minden bizonnyal a bosszúról fog szólni, hiszen a Keanu Reeves által alakított figurát elárulták, ez pedig végzetes hiba, mivel nála profibb és kegyetlenebb gyilkos nem létezik a világon – szóval garantált, hogy megint kapunk pár őrült bunyót és brutális kivégzést.

Az alkotást természetesen most is Chad Stahelski rendezi, vagyis a minőség garantált, így nem kell aggódnunk. Ráadásul már az első előzetes is rendkívül bizalomgerjesztő, hiszen Keanu Reeves most is sejtelmes és erőn felül harcol mindenkivel, aki csak az útjába kerül – valakit például egy baltával állít meg, szóval John Wick most sem fogja vissza magát a rajongók legnagyobb örömére.

Íme a John Wick 4. részének első előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás