promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BBC kamerája teljesen eltévedt, és mást mutatott akkor, amikor a gyászoló Vilmost és Katalint kellett volna
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ellopták a figyelmet a hercegi pár elől.

A sajtó most tele van arról az eseményről készült felvételekről, amelyek II. Erzsébet tiszteletére rendezett megemlékezéskor készültek, amikor hosszú idő után újra együtt mutatkoztak a testvérek, Harry és Vilmos, illetve feleségeik, Meghan Markle és Katalin hercegné. A híradások a tudósítás mellett tele voltak redkívüli érdekességekkel, és ezek általában Meghan Markle körül forogtak. Korábban írtunk róla már, hogy Meghan Markle rengeteg alattvalóval kezet is fogott a kordonoknál, ám voltak olyan nézelődők is, akik igazi angol hidegvérrel nem viszonozták Meghan kedvességét, és nem nyújtottak neki kezet.

A YouTube-on számtalan ilyen videó elérhető már.

Illetve Meghan Markle ruháján kiszúrtak valami kis domborulatot a képeken az olvasók, és rögtön elindultak a feltételezések is, hogy a hercegné bizony rögzít mindent, ami körülötte elhangzik. A feltételezésekhez fotókat is posztoltak a teória kitalálói. A feltételezés szerint egy kisebb mikrofont viselt a fekete ruhája alatt Meghan, de erről nem szólt senkinek. Sokan már arra gondolnak, azt feltételezik a kis kidudorodás után, hogy Meghan már egy következő netflixes dokumentumfilmre készült, és ezért a gondos anyaggyűjtés. Egyelőre hivatalosan nem magyarázták meg a dolgokat az udvar részéről. 

IDE kattintva láthattok képet is a feltételezés tárgyáról:

Közben a Telex is beszámolt arról, hogy a BBC-n futó élő közvetítésben pedig egy kutyus lopta el a show-t Vilmosék elől. A szürke kis állat éppen gazdájától próbál szabadulni, és már bent is van a kordonon. És éppen ott, ahol a hercegek és hercegnék beszálltak az autókba, így a kamera néha bizony a kutyust is vette, sőt, sokszor ki is tekintgetett a kissé pórul járt állatra, így nézők egyszerre két műsort is nézhettek, az egyik keretében a hírességek elfoglalták helyeiket a járműveikben, míg a másikon egy mancsos kis jószág hétköznapi küzdelét láthatták.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás