promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris lecserélik a Sárkányok háza szereplőit
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó néhány színész távozik a Sárkányok házából.

Jövő hétfőn kerül fel az HBO-ra a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza 1. évadának 4. epizódja. A széria már az első részével rekordot döntött, hiszen az HBO történetének legnézettebb nyitóepizódja lett, aztán a második részt még annál is többen nézték meg.

Nem csoda, hogy az HBO nem gondolkodott sokat azon, hogy berendeli-e a második évadot, amiben már biztos, hogy Miguel Sapochnik nem fog közreműködni. Az ő helyére érkezik a Trónok harca egy másik öregmotoros rendezője, Alan Taylor, aki összesen hét epizódot rendezett az anyasorozatban - köztük a Baelor, a Tűz és Vér, és A Falon túl című részeket -, és már az is kiderült, hogy ő fogja készíteni a Sárkányok háza második évadának első epizódját is.

George R.R. Martin egy korábbi interjújában elárulta, hogy az előzménysorozat első 10 része nem kevesebb, mint 28 évnyi történést fog felölelni, így nem csoda, hogy az egyes epizódok között éveket ugrunk előre az időben. Legutóbb három év telt el a 2. és a 3. rész között, de hamarosan egy jóval nagyobb, 10 éves ugrás fog következni.

Emiatt azonban jó néhány színésznek kell búcsút intenünk, hiszen az általuk játszott karakterek már 30 év körüliek lesznek. Milly Alcock játszotta Rhaenyra Targaryen hercegnőt az első epizódokban, de a sorozat közepétől Emma D'Arcy veszi át a helyét. Az Alicent Hightower-t játszó Emily Carey-t Olivia Cooke váltja majd, az ifjú Laena Velaryon-t megformáló Nova Foullis-Mose helyére Nanna Blondell érkezik, míg Laenor Velaryon bőrébe Theo Tate helyett John MacMillan fog bújni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás