promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az HBO máris döntött a Sárkányok háza sorsáról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eldőlt a Sárkányok háza sorsa.

Augusztus 22-én debütált a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza az HBO-n és az HBO Maxon. A premier után az HBO azt közölte, hogy a sorozat első epizódja minden eddigi rekordot megdöntött, és messze a legnézettebb tartalmuk lett.

A hatalmas érdeklődés, valamint a pozitív kritikai fogadtatás és nézői visszajelzések után nem is meglepő, hogy az HBO máris berendelte a Sárkányok háza 2. évadát.

A sorozat George R.R. Martin Tűz év vér című regényén alapszik, aminek első évada 28 évnyi történést ölel fel. A regény cselekménye a Targaryen-házról, illetve a Vastrónért folytatott hatalmi harcokról szól, melynek csúcspontja a sárkányok táncának nevezett örökösödési háború. A Sárkányok háza fejlesztése mögött Ryan Condal és George R.R. Martin állnak, a showrunnerek pedig Condal és a Trónok harca egyik legjobb epizódrendezője, Miguel Sapochnik.

A széria főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Paddy Considine (Viserys király), Matt Smith (Daemon herceg), Milly Alcock / Emma D'Arcy (Rhaenyra hercegnő), Rhys Ifans (Ser Otto Hightower), Steve Toussaint (Lord Corlys Velaryon), Eve Best (Rhaenys hercegnő) és Emily Carey / Olivia Cooke (Alicent Hightower).

A sorozat második epizódja augusztus 29-én kerül fel az HBO-ra és az HBO Maxra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás