promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg így néz ki? A Sandman-sorozat főgonosza valójában egy pimaszul jóképű fickó - íme a Korinthoszi, azaz Boyd Holbrook
Borítókép:  DC Entertainment/Warner Bros Television/Netflix TV series,/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Boyd Holbrook sokkal öregebbnek néz ki a filmvásznon, mint a való életben.

Az biztos, hogy fél Magyarország hallott már a Netflixen futó, kissé misztikus sorozatról, amely új köntösbe öltöztetve mesél nekünk az isteneinkről, középpontva pedig nem a pokol vagy a mennyek urát helyezi, hanem az Álmot, azaz Morpheus-t, akit elég sok bonyadalom ér a saját világában, és persze a Földön is. A Netflixen futó széria hamar közönségkedvenc lett, és simán ráfér a streamingóriás top10-es magyar listájára is. A filmmel kapcsolatban az is újdonság, hogy talán hazánkban kevésbé ismert színészeket emel főszerepekbe, akik viszont elképesztően jól hozzák a szerepüket.

Maga Álom, Tom Sturridge is nagyszerűen hozza a szerepét, kicsit olyan beütése van, mintha Robert Pattinson állna előttünk kcisit véznábban, kicsit kevésbé karakteres arcvonásokkal. Tom Sturridge-ot amúgy elsősorban a 2013-as Úton című regény filmes adaptációjából ismerhetjük, a filmben a híres beatköltőt, Allen Ginsberget alakította a színész.

De talán az egyik legjobb karakter mégis a Korinthoszi, akit Boyd Holbrook alakít. A filmben egy kissé az öregségbe hajló, jól öltözött és kimért, de közben kegyetlen fickót játsszik, ám a valóság egészen más. Tuti, hogy nem emlékeztek rá, de ő volt az elképesztő sikereket és népszerűséget begyüjtő Narcos című sorozat (amely a Netflix első igazi nagy dobásai közt volt) egyik főszereplője, a tökös nyomozó, az amerikai DEA-ügynök, Steve Murphy, aki Pedro Pascallal alakított felejthetetlen párost annak érdekében, hogy elkapják Pablo Escobart.

Emlékeztek még?

Boyd Holbrook így néz ki a hétköznapokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás