promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most Tia Carrere, Az elveszett ereklyék fosztogatóinak sztárja, akibe egykor Magyarország fele szerelmes lehetett
Borítókép:  ©Paramount/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő idén töltötte be a 55. életévét.

Az ezredforduló egyik legnépszerűbb sorozata volt Magyarországon is Az elveszett ereklyék fosztogatói című széria, amelyet eredetileg 1999 és 2002 között sugároztak a tévében hazájában. A sorozat ikonikus színésznője volt a lehengerlő szépségű Tia Carrere, aki a szériában a csillapíthatatlan tudásvágyú Sydney Fox-ot alakította. Természetesen a rajongók és a popkultúra azonnal ráaggatta a színésznőre a "női indiana Jones" címkét. És bizony minden okkal, mivel a sorozat részben Spielberg csúcsteljesítményéből táplálkozott, ám mindezt egy pöpp öniróniával is tette a kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején.

De Tia Carrere csak részben volt színész mindig is, modell és énekesnő is, akinek számos albuma megjelent már, sőt, még a zenevilág egyik legrangosabb díját is bezsebelte 2009-ben, amikor Grammy-díjat vehetett át. Színészként pedig számos díjat is besöpört az évtizedek alatt, például Az elveszett ereklyék fosztogatói című szériában nyújtott alakításáért is. Ráadásul1992-ben pedig a People magazin beválasztotta őt az 50 legszebb ember közé, aki a földön él.

Érdekesség, de a Baywatch című sorozatban is szerepet kapott volna, ám végül a Wayne világa című film mellett döntött ekkoriban.

Így néz ki most a színésznő, aki az Instagramon aktív képfolyamot tart fent:

És emlékeztek még Az elveszett ereklyék férfi főszereplőjére, Nigel-re? Christien Anholt nagyon ritkán mutatkozik, ám néha kivételt tesz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás