promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi sztárparádé a Netflix új, rejtélyes filmjében: megérkezett a Tőrbe ejtve folytatásának előzetese
Borítókép:  imdb.com (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Craig furcsa nyomozója ismét egy érdekes ügybe keveredik a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma című filmben.

Miután Az utolsó Jedik miatt a pokolba kívánták a Star Wars rajongók Rian Johnsont, a rendező fogta magát, és 2019-ben csinált egy meglepően szórakoztató és izgalmas filmet, amiben egy rejtélyes halálesetet kellett megoldania egy Benoit Blanc nevű, fura nyomozónak, akit a zseniális Daniel Craig alakított. Az alkotás tele volt zsúfolva sztárokkal, és persze hatalmas siker lett, így nem volt kérdéses, hogy jön a folytatás.

A Netflix tavaly egy gigantikus üzletet kötött Rian Johnsonnal, ugyanis a streamingóriás közel félmilliárd dollárt adott a Tőrbe ejtve második, illetve harmadik részéért, vagyis a fejesek nagyon hisznek abban, hogy ez a széria nagyot fog robbanni – és minden bizonnyal így is lesz, ugyanis a december 23-án a Netflixre érkező Tőrbe ejtve - Az üveghagyma elképesztő sztárparádét tartogat a nézőknek.

A Tőrbe ejtve várva várt folytatásában Daniel Craig mellett olyan színészek szerepelnek, mint például Dave Bautista, Kate Hudson, Janelle Monáe, Jessica Henwick, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Madelyn Cline, Ethan Hawke, illetve a fantasztikus Edward Norton – bőven lesznek ismerős arcok, ráadásul mindegyik gyanús lesz a filmben, hiszen úgy tűnik, hogy ismét egy gyilkos nyomába ered majd Benoit Blanc.

Aki szereti Agatha Christie regényeit, annak biztos, hogy tetszeni fog a Tőrbe ejtve - Az üveghagyma, hiszen Rian Johnson már az első résznél is kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy visszaadja a régi, nyomozós, rejtélyes alkotások hangulatát – csak persze modern, stílusos köntösben, hiszen az is hozzátartozik a műfajhoz.

Itt lehet megnézni a Tőrbe ejtve folytatásának magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás