promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő színészekkel pakolják tele a Tőrbe ejtve folytatását
Borítókép:  Daniel Craig a Tőrbe ejtve című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan elkezdik forgatni a Tőrbe ejtve második részét, amiben természetesen Daniel Craig visszatér, ráadásul olyan színészek társaságában, hogy az valami hihetetlen.

2019-ben mutatták be Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik) Tőrbe ejtve című krimijét, amiben egy rejtélyes halálesetet kellett megoldania a Daniel Craig által alakított zseniális, de furcsa nyomozónak, Benoit Blanc-nak.

A filmben olyan színészek tűntek fel, mint például Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Ana de Armas, Toni Collette vagy Don Johnson, így nem meglepő a hatalmas siker, ami azt eredményezte, hogy a Netflix egyből két folytatást is kért belőle, ráadásul iszonyatosan sok pénzért.

A szintén Rian Johnson által írt és rendezett Tőrbe ejtve 2-ben az eredeti szereplők közül csupán Daniel Craig tér vissza, mivel az alkotó Benoit Blanc-ból egy olyan karaktert szeretne csinálni, mint Poirot, így mindig újabb, érdekes eseteket fog megoldani a világ különböző részein.

Az utóbbi napokban rengeteg színészt jelentettek be, akik csatlakozni fognak a Tőrbe ejtve folytatásához, így már hivatalos, hogy Dave Bautista (A galaxis őrzői), Edward Norton (Amerikai história X) és Janelle Monae (A számolás joga) is benne lesznek az izgalmasnak ígérkező folytatásban.

Íme az elvileg 2022-ben érkező Tőrbe ejtve 2 színészei, Dave Bautista, Edward Norton, Daniel Craig és Janelle Monae:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás