promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micsoda? Bud Spencer is szembekerült a Predatorral és alaposan helybenhagyta, aztán Banános Joe-ként is megleckéztette
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Itt a videó, amiben Bud Spencer jól elagyabugyálja a Predatort.

Bud Spencernek és Terence Hillnek hatalmas rajongótábora van Magyarországon, és vannak olyanok, akik eljátszottak már a gondolattal, hogy mi történne, ha a két legnagyobb pofonosztó szembekerülne mondjuk olyan ikonikus ellenfelekkel, mint a Predator.

A YouTube-on teljesen véletlenül bukkantam rá az alábbi videóra, ami gyakorlatilag összemossa a Predatort és a Kincs, ami nincs-et. A SZSZIsti nevű felhasználó nagyon kreatív módon vágta össze a két filmet, a közel negyedórás videóban ezúttal nem Kamasuka lövöldözik Charlie-ra és Alan-re Pongo Pongo szigetén, hanem a Ragadozó, és később ellene vonulnak a japán tankkal is. Végül aztán a falu főterén kerülnek szembe a Predatorral, ahol aztán Bud Spencer alaposan helybenhagyja őt.

Kétségkívül a videó készítője nagyon ügyesen hozta össze a snitteket és a párbeszédeket, a kommentszekcióban is többen dicsérték a készítő munkáját. Persze nem ez az egyetlen olyan videó, amiben Bud Spencer elagyabugyálja a Ragadozót.

Egy másik, jóval rövidebb, 2 perces videóban Banános Joe leckézteti meg a Predatort, aki kezet mer emelni a legendás karakter féltve őrzött banán bab konzervére. Igaz, ez egy animációs verziója Bud Spencer és a Predator összecsapásának, de ennek is megvan a maga humoros hangulata.

Az alábbi videót a német Bero Film készítette, és a közzététele óta már 8000-en nézték meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás