promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszűnik az RTL Klub, hatalmas változásra számíthatnak a magyar tévénézők
Borítókép:  media1.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nézőknek el kell búcsúzniuk az RTL Klubtól, és az is kiderült, hogy mikor.

1997-ben indult Magyarországon az RTL Klub, ami az utóbbi 25 évben olyan műsorokkal szórakoztatta a közönséget, mint például az X-Faktor, a Való Világ, az Álarcos énekes, A Konyhafőnök, a Heti Hetes vagy a legendás Barátok közt című sorozat, ami tavaly nyáron ért véget – de egyebek között A mi kis falunk című nagy sikerű modern klasszikus is az RTL Klubnak köszönhető.

Azt már pár hónapja tudni lehet, hogy hamarosan arculatot vált az RTL Klub, ráadásul új logó is lesz, az viszont most számtalan nézőt meglepett, hogy bizonyos szempontból meg is szűnik a csatorna, ugyanis októbertől RTL néven fut majd tovább – vagyis negyed évszázad után örökre el kell búcsúznunk az RTL Klubtól, és meg kell szoknunk, hogy csupán RTL lesz az új megnevezése sokak kedvenc kereskedelmi tévéjének.

Állítólag már jó ideje tervezik ezt az első hallásra drasztikusnak tűnő változássorozatot, ami elvileg év végéig fog teljesen lezajlani. A névválasztás nem éppen meglepő, hiszen a legtöbb helyen egyszerűen csak RTL-nek hívják a csatornát, ráadásul az RTL Klub egyik társadója például RTL II néven fut, szóval minden bizonnyal már az is úgy született meg, hogy a jövőre nézve jó legyen a brandnek.

Az RTL Klub névváltoztatása és arculatfrissítése jó eséllyel nem fogja befolyásolni az eddigi programtervet, illetve az egész ország által várt műsorokat, így nem kell aggódniuk a nézőknek, hamarosan terv szerint visszatérnek a már beharangozott közönségkedvenc alkotások, mint például a Nyerő Páros vagy az X-Faktor – de az biztos, hogy nem lesz egyszerű dolga a csatornának, hiszen a TV2 is rendesen bekeményít:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás