promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteghet az RTL Klub: olyan műsor indul szeptember 4-én a TV2-n, hogy magyarok százezrei fognak odakapcsolni miatta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Indul a vadonatúj, látványos napi dating show.

Szeptember 4-én indul az RTL Klub vadonatúj műsora, a Tehetség első látásra, amit Istenes Bence fog vezetni. Azonban a TV2 is ezen a napon fogja elindítani vadonatúj, látványos napi dating műsorát, a Money or Love-ot, aminek első epizódját a TV2-n, a többit pedig a Super TV2-n láthatjuk.

A szerelemkeresős produkciót a Karib-térségben fogja forgatni a TV2. Ebben a dating showban a szereplőknek nem lesz egyszerű dolguk, hiszen amellett, hogy heteken át randiznak, különböző játékos feladatokat is meg kell oldaniuk, hogy egyre közelebb kerüljenek választottjukhoz, illetve a 10 millió forintos fődíjhoz.

Már ki is derült, hogy kik lesznek a műsor szereplői: elsőként öt lány és öt fiú költözik be a Money or Love helyszínére, hogy megtalálják párjukat vagy épp taktikusan, másokat kihasználva meggazdagodjanak. A mesés Karib-térségbe érkezik Petra, a taktikus szépségkirálynő; Szandi, az extrém vagány csaj; Zsófi, a díva; Angéla, az egzotikus tornádó; Kitty, az amazon; Zotya, az érzelmes alfa; Aidan, a manipulátor; Alex, a túlpörgős; Bazsi, a szívtipró; Ádám, a romantika és odafigyelés mestere.

Ha megnézzük az alábbi videókat a szereplőkről, láthatjuk, hogy a castingosok ismét csak egy bizonyos típusú karakterből raktak össze öt nőt és öt férfit: bombatestű, dekoratív nők és kigyúrt, kockahasú izomkolosszusú férfiak. Dehát mi más is való a Karib-tenger mellé, ahol naphosszat csak fürdőruhában vannak a párkeresők.

Azonban az említett játékosoknak nemcsak szórakozásból áll majd ez a párkeresés, egy lelki utazáson is részt vesznek, hogy a szívük minél nyitottabb legyen egy új kapcsolatra. A szerelem útvesztőjében Demcsák Zsuzsa kalauzolja majd őket. A műsor készítői azt ígérik, hogy bár a lányok és fiúk külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány, emellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan belenyúlhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. Új beköltözők és váratlan fordulatok is felpörgetik majd a Money or Love szereplőinek életét. Vagyis egy hasonló műsorról van szó, mint a Való Világ, csak a Karib-térségben.

A Money or Love - Fogadj a szerelemre! első adása szeptember 4-én lesz a TV2-n a Sztárban sztár leszek! után, a többi adása minden hétköznap 21 órától lesz a Super TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás