promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér Magyarország egyik legnépszerűbb műsora, ráadásul Gundel Takács Gáborral a fedélzeten
Borítókép:  ATV Magyarország
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tavaly ez nyerte meg az Év vetélkedője-díjat, szóval szinte biztos volt, hogy nem szorítja háttérbe az ATV Magyarország.

Magyarországon aki hitelesen akar tájékozódni, az biztosan rendszeres nézője az ATV-nek. Sváby András műsora, a Heti napló például a TV2 egyik legnépszerűbb műsora volt, de a kisebb állandó nézővel rendelkező ATV-n is remekül muzsikál.

Itt ugyebár teljesen más a műsorstruktúra, mint egy kereskedelmi tévénél, így politikai- és közéleti tartalmakra vannak inkább kiéhezve a nézők. Bochkor Gábor bulvárműsorát is pihenni küldték, de ez állítólag januártól új szezonnal tér majd vissza.

A lexikális tudásra épülő műsorok egy picit kihalóban vannak a televíziózásban, de jó hír, hogy az ATV-re egészen biztosan vissza fog térni A Géniusz, ami tavaly bezsebelte az Év Vetélkedője-díjat. A műsorvezető továbbra is Gundel Takács Gábor lesz, aki mint tudjuk, bármilyen televíziós szerepben profin megállja a helyét.

„Tavaly nagy izgalommal vártuk, hogy egy saját fejlesztésű tudásalapú kvízt hogyan fogadnak majd a nézők. Egyértelműen kiderült, az ilyen típusú műsoroknak van közönségük. Sok üzenetet kaptam, hogy a nyári ismétléskor nézték vissza a műsort, így váltak rajongóvá”

- idézte a Blikk Gundel Takács Gábort.

Tehát eldőlt, hogy Bochkor Gábor műsorát januárig A Géniusz fogja leváltani. A kvíz-show úgy működik, mint egy teniszmeccs, és sokszor nem várt izgalmakat hoz. Aki szeretné, az az ATV YouTube csatornáján vissza is nézheti a korábbi epizódokat.

A Géniusz szeptember 18-tól minden vasárnap 20.25-től dupla résszel látható az ATV-n, rögtön a Heti Napló Sváby Andrással című műsor után.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás