promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos csapás érte Pap Dorcit, összeomlott a hír hallatán
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Átok ül a Dancing with the Stars idei évadán.

Hamarosan indul a Dancing with the Stars 3. évada, aminek próbái már javában zajlanak. A párosokat nemrég egy rendhagyó sajtótájékoztató keretében jelentették be, azonban nem sokkal később az egyik versenyzőnek vissza is kellett lépnie. Kulcsár Edina ugyanis az egyik próbán rosszul lett, és miután orvoshoz vitték, kiderült, hogy babát vár. Edina elmondása szerint nagyon boldogok G.w.M-el, de nem voltak felkészülve rá, hogy mostanában érkezzen a családjukba egy baba. Azóta felmerült a gyanúja, hogy Kulcsár Edina és Márk félrevezettek mindenkit - erről az alábbi cikkben olvashattok:

Úgy tűnik, hogy átok ül a Dancing with the Stars idei évadán, ugyanis a Tények Plusz péntek esti adásában kiderült, hogy egy újabb versenyző volt kénytelen visszalépni. Pap Dorci partnere, Sebesi Hunor súlyos csukló sérülést szenvedett, ami miatt nem tudja folytatni a közös munkát Dorcival.

„Borzasztóan sajnálom, hogy emiatt nem tudok ott lenni Dorci mellett, és nem tudom Dorcival együtt végigcsinálni ezt az évadot. Nagyon szerettem volna az idei Dancing with the Stars évadban benne lenni, valamiért ez most nem jött össze, pedig álomszerűnek indult az egész”

- fogalmazott Hunor.

Pap Dorci természetesen új partnert kapott Baranya Dávid személyében, aki a korábbi évadokban Détár Enikővel és Hevesi Krisztával táncolt. Dorci még most is képtelen felfogni, hogy ez történt Hunorral; az Exatlon Hungary egykori Kihívója a közösségi oldalára töltött fel egy képet, ami Hunor kórházi ágya mellett készült.

„Utálom a rossz híreket, de most sajnos ebből is jut. Pár napja nagyon elkenődtem, amikor Hunor felhívott a mentőből, és elmondta, hogy szilánkosra tört a csuklója, nemsokára műtik…Hirtelen csak annyi volt bennem, hogy légyszi ne legyen nagyobb baja, minél előbb felépüljön és jól legyen! Aztán tudatosult bennem, hogy így mi nem fogjuk tudni folytatni a felkészülést, és nem fogunk tudni együtt táncolni a műsorban. Nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés van bennem. Nagyon nagyon sajnálom ezt a kialakult helyzetet, viszont muszáj talpra állni, és gőzerővel menni tovább!”

- írta a posztjában Dorci.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás