promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Kulcsár Edináék mindenkit átvertek? Ez a fotó buktathatta le őket
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt az árulkodó fotó.

Sokakat megdöbbentett, mikor kiderült, hogy Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től, és emiatt vissza kell lépnie a Dancing with the Stars-tól. Mi tagadás, kicsit korán jött ez a gyermekáldás, hiszen Edina még el sem vált Csutitól, és ezért törvényileg az ő vezetéknevét kapná a baba; persze vannak különféle kiskapuk, amelyekkel ezt el lehet kerülni.

Csuti továbbra sem kívánja kommentálni, hogy volt felesége teherbe esett új szerelmétől, elmondása szerint csak olyan témában hajlandó nyilatkozni, ami mindkettőjükre vonatkozik. Az egész történetben talán az lepett meg mindenkit igazán, hogy Edinának fogalma sincsen arról, hogy hogyan történhetett mindez, hiszen állítja, hogy fogamzásgátlót szedett abban az időszakban, amikor a baba fogant.

Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban osztotta meg észrevételeit egy Reddit-felhasználó, aki emlékezett arra, hogy az egykori szépségkirálynő augusztus 3-án az egyik Insta Story-jában egy nőgyógyászati klinikáról jelentkezett be. Ebben a 24 órás bejegyzésében elmondta, hogy egy ellenőrzés miatt fordult orvoshoz, mert nem volt túl jó állapotban a hormonháztartása. A Reddit-felhasználó szerint nem kizárt, hogy ezzel egyidőben egy közeljövőre tervezett baba esélyéről is értekezett a szakemberrel.

Mi tagadás, van benne logika és elég furcsa egybeesés lenne. Ez persze csak egy ember véleménye; hogy Edina és G.w.M valóban akarták-e már most ezt a gyereket, és ez a fogamzásgátlós történet csak egy átverés részét képezi-e, azt csak ők ketten tudhatják biztosra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás