promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Momoa totál felismerhetetlen lett: új külsőjével sokkolta a rajongóit, pedig csak a Netflix új filmje miatt növesztett szarvakat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jason Momoa szarvakat növesztett.

Jason Momoát hamarosan a Halálos iramban-szériában is kiemelt szerepben láthatjuk, ugyanis ő lesz a fő történetszálat lezáró, kétrészes 10. etap főgonosza. Az Aquaman sztárja élete legjobb időszakaként jellemezte a szuperjárgányokkal száguldozó, és hajmeresztő küldetéseken macsóskodó család legújabb kalandjának forgatási munkálatait, hiszen az utóbbi időben csak jófiúkat alakított. Momoa szerint a karakterének elég erős szadista hajlamai vannak, ugyanakkor apakomplexusos és androgün - ahogy ő fogalmazott, olyan, mint egy páva.

A színész rajongói nagy valószínűséggel előbb fogják viszontlátni őt a nagyvásznon, mint Vin Dieselék legújabb ellenfele, ugyanis a Warner nemrég jelentette be, hogy 9 hónappal halasztják el az Aquaman 2. részét. Hozzá kell tenni, hogy a Halálos iramban 10. előtt is lesz olyan film, amiben Momoa fontos szerepben látható: ilyen a Netflix Álomország című filmje, ami november 18-án debütál a streamingszolgáltatón.

A film Winsor McCay Little Nemo in Slumberland című képregénysorozata alapján készült, főszereplője az alapművel ellentétben egy kislány, Nema, aki egy napon felfedez egy titkos térképet Álomországhoz. Elhatározza, hogy elmegy az álmok és rémálmok birodalmába, hogy ott találkozzon néhai apjávaé. Útitársként szegődik mellé a Jason Momoa által alakított Flip, aki egy különc törvényen kívüli. Momoa ebben a filmben igen extrém külsővel lesz látható, ugyanis szarvakat és hegyes fogakat kapott; szinte már felismerhetetlenné vált a szerep kedvéért.

Az Álomországot Az éhezők viadala és a Legenda vagyok rendezője, Francis Lawrence készítette, a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk Momoa mellett, mint Marlow Barkley, Kyle Chandler, Weruche Opia, India de Beaufort és Chris O'Dowd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás