promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: így néz ki Nicole Kidman ritkán látható testvére, a gyönyörű Antonia
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nicole Kidman testvére neves újságíró.

Nicole Kidman a hollywoodi álomgyár egyik legszebb színésznője a mai napig, kevés olyan Hollywood-i sztárt tudunk felsorolni, akinek ekkora rajongótábora van Magyarországon is, mint neki. Nicole Kidman ráadásul az évek során olyan nagysikerű filmekben szerepelt, mint a Tágra zárt szemek, amelyben későbbi férjével Tom Cruise-zal alkottak valami elképesztő nagyot. De itt van a Moulin Rouge!, a borzongatós Másvilág, a művészi Órák, az abszurd létdráma, a Dogville vagy éppen a nagyon könnyed és kalandos történelmi film, a Túl az Óperencián, ahol szintén a későbbi akciósztár, Tom Cruise volt a párja a képkockákon.

Nicole Kidman az évtizedek alatt kipörgette a mozit, és szinte mindenféle zsánerben megmutatta ragyogó tehetségét. De bizony nemcsak ő hatalmas tehetség a családjában, hiszen ritkán látható, gyönyörű testvére,

Antonia is csúcsra járatta a tehetségét abban, amiben dolgozik.

Az időközben hatgyermekessé váló anyuka a televízióban vált híressé, de újságírói tevékenységét is neves díjakkal jutalmazták. Antonia elsősorban olyan témákkal foglalkozik, amelyek a gyermeknevelést teszik a fókuszba, így vált az egyik legismertebb tévés személyiséggé hazájában, Ausztráliában is, ahol így bizony nemcsak egy Kidman-t ismernek, hanem egyből többet is.

Így néz ki a gyönyörű Antonia:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás