promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
20 év után végre kiderült, hogy valójában miért vált el Nicole Kidman és Tom Cruise?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az első hollywoodi álompár, Nicole Kidman és Tom Cruise 31 éve mondta ki szenteste a boldogító igent - de vajon mi állhatott a válásuk hátterében?

Az amerikai sztárpáros Szenteste kötötte egybe az életét, majd nem sokkal később el is vágták azt, de még ma sem tudni pontosan miért. Néhány morzsát azonban mégis elszórtak útközben.

Nicole Kidman és Tom Cruise kapcsolatát joggal sorolhatjuk az első álompárok kategóriájába, hiszen már akkor beragyogták Hollywoodot, amikor ez a megfogalmazás még nem igazán létezett a köztudatban. 

A két színész a kilencvenes éveket végig egymás mellett töltötte - külső szemlélőként azt gondoltuk, hogy békességben és szeretetben. 

Egészen 1989-be kell visszarepülnünk, hogy szerelmi történetük fonalát felvehessük. A Mint a villám című film szereplőválogatása alatt ismerkedtek össze, majd azonnal egymásba is szerettek. Házasságuknak igencsak ünnepélyes dátumot tűztek ki: 1990. december 24-én mondták ki a boldogító igent.

Életük összekötése bearanyozta a magánéletüket és a munkájukat is egyaránt. Így születettek például a Túl az Óperencián vagy a Tágra zárt szemek című közös filmek. Közös gyermekük nem született, de örökbe fogadtak egy lányt és egy fiút is. 

Aztán, amikor már az egész világ azt hitte, hogy együtt fognak megöregedni, 2001-ben elképedve hallgathattuk a híreket: beadták a válópert.

Azóta is keveset tudunk a körülményekről, de Nicole Kidman elhintett már néhány jelzést az évek során.

„Sosem kerestem a lehetőségét, hogy híres legyek. De fel voltam rá készülve, hogy a szerelemmel együtt járhat ez is. Nem könnyű ezt feldolgozni, amikor olyan fiatal vagy, de feladtam a korábbi életemet a szerelemért”

- mondta a sikeres színésznő, amiből kiderül, hogy egyféle, a sztárvilágba való belépőként is tekinthetett a házasságukra. 

Szerelmük ragyogását az is beárnyékolhatta, hogy többszöri próbálkozásaik ellenére közös gyermekük nem született, sőt, egy vetélést is átvészeltek. Nicole Kidman elmondása szerint teljesen elszigetelődött Tom árnyékában a színész világban, ami egyrészt mámorító volt számukra, másrészt pedig elzárkóztak a baráti élettől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás