promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyarokhoz szólt Nicole Kidman: „Szeretlek Magyarország!”
Borítókép:  Nicole Kidman / Chelsea Guglielmino / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű színésznővel készített interjút Návai Anikó, és kiderült, hogy Nicole Kidman egyenesen imádja Magyarországot.

Az Oscar-díjas Nicole Kidman számtalanszor bizonyította már tehetségét, gondoljunk csak például a Moulin Rouge!, Ausztrália, vagy a Más világ című filmekre. A gyönyörű ausztrál színésznő az utóbbi évtizedekben már szinte az egész világot bejárta, és úgy tűnik, hogy van okunk örüni, hiszen Magyarország különösen közel áll a szívéhez.

A Bors vette észre, hogy Návai Anikó interjút készített a karantén idején Nicole Kidmannel, amiben elég sokat beszélt Magyarországról. Többek között az is kiderült, hogy egyenesen imád nálunk lenni, tetszenek neki a matyó hímzéses ruhák, és nagyon szereti a paprikáscsirkét. A színésznő külön üzent is a magyaroknak:

„Szeretlek Magyarország! Maradjatok egészségesek, vigyázzatok magatokra, ez (a járvány) pedig hamarosan elmúlik.”

A magyar rajongóknak külön öröm lehet belegondolni abba, hogy mennyire szeret minket Nicole Kidman. Vasárnap este mutatja be a LifeTV a teljes, 12 perces interjút a színésznővel, addig is itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás