promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki az Alkonyat-filmek szuperizmos vérfarkasának csúcsbombázó barátnője
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szupersztár hamarosan házasodik.

Taylor Lautner úgy robbant be elképesztő szálkás testével a mozivászonra az Alkonyat-filmekkel, hogy onnan soha nem lehet majd kirobbantani, valószínűleg mindenki ezt gondolta korábban. Aztán a nagyobb filmszerepek és sikerek elmaradtak, az utóbbi időben Magyarországon nem is láthattuk az izmos színészt alkotásokban. Amire sokan emlékezhetnek, az valószínűleg Adam Sandler rendkívül édes limonádés vígjátéka,

a Nagyfiúk második része, ahol Lautner igazából kicsit saját maga paródiáját is adta.

A színész hamarosan házasodik, és ezzel kapcsolatban egy meglehetősen vicces sztorival került be a hírekbe. Megkérte barátnője, Taylor Dome kezét, aki most úgy döntött, hogy felveszi férje nevét is, így pedig az új neve az lesz, hogy Taylor Lautner, amely így meglehetősen furcsán hagzik. Mind a két színésznek tehát ugyanaz lesz a neve. De igazából már korábban is hívták őket úgy, hogy a "lány Tay" és a "fiú Tay", hogy elkerüljék a társaságban e keveredést.

A Taylor név azért lehet megtévesztő, mivel Észak-Amerikában férfiaknak és lányoknak is adják, így pedig bár erre még nem volt példa, simán megeshet, hogy egy házaspár mindkét tagját ugyanúgy hívják.

Így néz ki Taylor Dome, aki hamarosan Taylor Lautner lesz, a YouTube-on még az is gondosan dokumentálva van, hogy kérték meg a kezét, milyen romantikus körülmények között került sor a lánykérésre:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás