promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Pattinsonnak van egy ritkán látható, csúcsbombázó lánytestvére, akinek az arcvonásai meghökkentően hasonlítanak a jóképű sztáréra
Borítókép:  Profimedia/ABC/Ferrari Press Agency
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Persze, hogy hasonlítanak, mivel testvérek.

Robert Pattinsont Magyarországon elsősorban az Alkonyat-sorozatból ismerik, de sokan emlékezhetnek rá a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmből is, ahol Cedric Diggoryt alakította a filmvásznon, a pellhyedző álló színész már akkoriban is rengeteg tinilány álma volt. Az Alkonyat-sorozattal pedig végleg szexszimbólummá vált, ám ez a szerepe kicsit el is vette az élét a komolyabb szerepeinek, amelyekről kevesebb szó esik.

Ám az új Batman-film már egy új korszak nyitánya lehet a színész életében, aki pár évvel ezelőtt talán - szépen csendben - élete legjobb alakítását hozta egy kísérleti beütésű természetfeletti thrillerben, A világítótorony című alkotásban, méghozzá a szintén elképesztően félelemetes és zseniális alakítást hozó Willem Dafoe társaságában. 

A filmet Oscar-ra is jelölték később.

Kevesen tudják Robert Pattinson-ról, de két lánytestváre is van, akik közül a csodálatosan gyönyörű Lizzy szintén a showbizniszben szerepel, énekesnő és dalszerző. Többek között az Alkonyat-sorozat egyes dalaiban is hallhatjuk a vokálját. Lizzy később részt vett a brit X-Faktorban is, ahol bejutott a top6-ba, így pedig egész Nagy-Britannia megismerkedhetett a színész gyönyörű testvérével, aki azóta már több számot is kiadott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás