promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Brad Pitt ritkán látható, szuperjóképű öccse, aki olyan sármos, hogy Brad Pitt is elbújhat mellette
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brad Pitt öccse egy komoly üzletember.

Brad Pitt kapcsán az elmúlt hónapokban elképesztő mennyiségű hír látott napvilágot, még mindig cikkeznek Angelina Jolie-val való kapcsolatáról, és közben újra és újra visszatérnek ahhoz is az újságírók, hogy talán megint együtt van korábbi feleségével, Jennifer Anistonnal is. Mindez pedig annak ellenére történik, hogy egy, a felekhez közeli bennfentes már több lapnak is elárulta, hogy a páros szereti és tiszteli egymást, de arra nincs esély, hogy újra összejöjjenek.

És miközben nagyon sok hír a magánéletét érinti, közben néhány kitér karrierjére is, amely bizony az utóbbi időben csupán szépen csordogált. Sok cikk jelent meg azzal is kapcsolatban, hogy a szupersztár hamarosan visszavonulhat.

És miközben mindenki a színésszel kapcsolatos híreket és híreszteléseket pörgeti, aközben néha egészen izgalmas érdekességekre is lehet bukkanni Brad Pitt-tel kapcsolatban. Például arra, hogy van egy nagyon ritkán látható öccse, aki bizony elképesztően hasonlít rá. Sőt, sokak szerint egyenesen sármosabb is, mint a Trója vagy a Harcosok klubja sztárja. Douglas Mitchell Pitt 55 éves üzletember, és befektetési tanácsadó, híres filantróp, aki számtalan segélyszervezet munkájában is részt vett az évtizedek során.

Így néz ki a ritkán látható öcs:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás