promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert De Niro 79 évesen olyan dolgot vállalt be, amit eddig még soha
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét gengszterfilmben láthatjuk Robert De Nirót, ráadásul duplán.

A kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro minden idők egyik legjobb színésze, hiszen szinte a létező összes műfajban bizonyította már a tehetségét, és mindenhol maradandót alkotott. A világsztár már 79 éves, de szerencsére még mindig aktív, legközelebb pedig Christian Bale és többek között Margot Robbie mellett láthatjuk a novemberben érkező Amszterdam című filmben, aminek már az előzetese is kijött:

Robert De Niro már szinte Hollywood összes szegletét megjárta, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, de úgy tűnik, hogy még szerencsére mindig vannak a pályafutásában izgalmak, hiszen a minap olyan dolgot vállalt el, amire eddig még nem volt példa, ráadásul rendkívül érdekesen hangzik, ugyanis nem akármilyen színészi próbatételről van szó.

Robert De Niro lesz a Barry Levinson által rendezett Wise Guys című gengszterfilm főszereplője, ráadásul duplán, ugyanis ő alakítja majd az '50-es évek hírhedt bűnözőit, Vito Genovesét és Frank Costellót is egyszerre – vagyis végre egy tényleg hozzá méltó színésztársat kap a legendás De Niro.

Az Esőember és a Jó reggelt, Vietnam! mögött is álló, Oscar-díjas Barry Levinson nem először dolgozik együtt Robert De Niróval, hiszen egyebek között közösen készítették annak idején az Amikor a farok csóválja... című remek filmet is, szóval jól megértik egymást. Ráadásul az is több, mint bizalomgerjesztő a projekttel kapcsolatban, hogy a Wise Guyst az a Nicholas Pileggi írta, akinek a Nagymenők, illetve a Casino című klasszikusokat is köszönhetjük.

Az még nem derült ki, hogy mikor érkezik a Wise Guys, de az biztos, hogy Robert De Niro nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen egyszerre két szerepet kell majd tökéletesen eljátszania, ráadásul 79 évesen. De ha valakinek menni fog, akkor az ő, hiszen a gengszter műfajban nincs nála jobb. Nem hiába tartja még a zseniális Quentin Tarantino is őt a világ legjobb színészének:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás