promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Quentin Tarantino elárulta, hogy ki a világ legjobb színésze
Borítókép:  Quentin Tarantino / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg nagy színésszel dolgozott már együtt Quentin Tarantino, aki elmondta, hogy ki közülük a legjobb.

Sokan korunk egyik legjobb forgatókönyvírójának/rendezőjének tartják Quentin Tarantinót, aki eddig olyan zseniális filmekkel bizonyította tehetségét, mint például a Ponyvaregény, Becstelen brigantyk, Kutyaszorítóban vagy a Django elszabadul. A színészek szinte egymást tapossák, hogy együtt dolgozhassanak vele, de úgy tűnik, hogy ő már kiválasztotta közülük a kedvencét.

Quentin Tarantino elárulta, hogy szerinte Robert De Niro a világ legjobb színésze – ezt az alapján mondja, hogy mikor együtt dolgoztak a Jackie Brown című filmen, akkor látta, mennyire képes elmélyülni a szerepében, és átadni a teljes lényét az általa megformált karakternek.

Ennek tudatában egészen meglepő, hogy 1997 óta nem dolgoztak együtt, hiszen ha Quentin Tarantino ennyire jó színésznek tartja Robert De Nirót, akkor biztos lett volna alkalmuk az utóbbi 24 évben arra, hogy ismét közös filmet csináljanak – de ami késik, nem múlik, mivel könnyen előfordulhat, hogy a rendező következő mesterművében újra feltűnik a legendás világsztár.

Íme Robert De Niro egyik meghatározó, 18+-os jelenete a Jackie Brown című filmből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás