promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még nincs vége: a Depeche Mode egy szívszorító képpel nyugtatta meg az aggódó rajongókat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andy Fletcher halála után kérdéses volt, hogy folytatja-e nélküle a Depeche Mode, de most megkaptuk a választ.

Május végén rettenetes hír rázta meg a legendás Depeche Mode együttes rajongóit, ugyanis tragikus hirtelenséggel elhunyt a zenekar billentyűse, Andy Fletcher, aki 60 éves volt. A népszerű zenész halálát aortarepedés okozta, jelenleg is rengetegen gyászolják őt, hiszen többek között neki is köszönhető, hogy a Depeche Mode egy ennyire ikonikus banda lett az utóbbi évtizedekben.

Természetesen a Depeche Mode többi tagját, Dave Gahant és Martin L. Gore-t is lesújtotta a szörnyű hír, hiszen nemcsak a barátjukat, illetve zenésztársukat vesztették el, hanem a csapat jövője is kérdésessé vált, és ezzel a rajongók is tökéletesen tisztában voltak. Az utóbbi hetekben nagy volt a csend a zenekar körül, de most kiderült, hogy folytatják-e tovább Andy Fletcher nélkül.

„Abban keresünk stabilitást, amit ismerünk és szeretünk, miközben arra koncentrálunk, hogy mi adja az élet értelmét”

– olvasható a Depeche Mode közösségi oldalán a kép mellett, amin Dave Gahan és Martin L. Gore éppen a stúdióban dolgoznak.

Ez a megható üzenet egyértelművé tette, hogy a Depeche Mode nem áll le, Andy Fletcher elvesztésének fájdalmát pedig minden bizonnyal gyönyörű, mély dalokkal fogja kiadni magából a két zenész, hiszen ők mindig akkor voltak a legjobbak, amikor a személyes traumáikból merítettek ihletet – ettől olyan erős és varázslatos a Depeche Mode zenéje, ami millióknak segített az utóbbi évtizedekben.

Itt lehet megtekinteni a Depeche Mode szívszorító posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás