promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábort elrabolták: emberrablás áldozata lett Tóth Gabi férje, a TEK-esek szabadították ki séftársaival együtt a Séfek séfe reklámjában
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gáborékat székhez kötözve tartották fogságban.

Krausz Gábor, Wolf András, és Womberg Frigyes emberrablás áldozata lett. A Séfek séfe egyik korábban kiesett versenyzője ugyanis úgy döntött, hogy bebizonyítja a séfeknek, hogy igenis otthonosan mozog a konyhában, és remek ízű fogásokat tud a zsűri elé vinni.

A férfi székekhez kötözte áldozatait, hogy ne tudjanak elmenekülni, amíg ő elkészíti nekik a menüsort. Azonban az amatőr szakácsról hamar bebizonyosodott, hogy továbbra sem esélyes a Séfek séfe díjára, folyamatosan kiborított mindent, esett-kelt a konyhában, végül addig bénázott, amíg a TEK-esek rájuk nem találtak, és ki nem szabadították a túszokat, akiket teljesen beterített az összes étel és ital, amit fogvatartójuk a nyakukba borított.

Természetesen Krausz Gáborékat csak egy reklámfilm miatt rabolták el és kötözték meg, ugyanis a TV2 ezzel a kisfilmmel kezdte el promózni a Séfek séfe új évadát, amit hamarosan műsorra tűznek. A televíziós főzőshow előző évadát 2021 szeptembere és októbere között láthatták a nézők; ezt az évadot Alföldy Ákos nyerte meg.

Hogy mikor térhet vissza a képernyőre a TV2 nagysikerű produkciója, azt nem tudni, egyelőre annyi információ van róla, hogy valamikor ősszel várható a premier. A reklámfilmben a zsűri mindegyik tagja látható, egyedül a műsorvezető, Ördög Nóra hiányzik a kedvcsinálóból, így jelen pillanatban még azt is homály fedi, hogy továbbra is ő lesz-e a Séfek séfe háziasszonya, vagy valaki más veszi át esetleg a helyét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás