promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarantino kiverte a biztosítékot az Indiana Jones-rajongóknál, ezt sosem fogják megbocsátani neki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tarantino bicskanyitogató kijelentést tett az Indiana Jonesra.

Amellett, hogy Quentin Tarantino egy brilliáns rendező, nem vitatható az a tény sem, hogy furcsa ízlése van a filmek terén. Még a videotékában melózós korszkában rengeteg eldugott európai és ázsiai filmmel ismerkedett meg, amelyekből aztán később ihletet is merített a saját filmjeihez.

Tarantino nemrég a ReelBlend podcast vendégeként árulta el, hogy véleménye szerint melyik a világ legjobb közönségfilmje. Bár első blikkre furcsa lehet ez a kijelentés, az alábbi cikkben elmagyarázzuk, hogy miért van igaza:

Újabb kijelentésével azonban már minket is nagyon megdöbbentett. Valószínűleg az összes Indiana Jones-rajongónak kinyílt a bicska a zsebében, ugyanis Tarantino olyan jelzőkkel illette az egyik, ha nem a legjobban sikerült Indiana Jones-epizódot, Az utolsó kereszteslovag-ot, hogy arra egyszerűen nincs bocsánat.

„Jobban szeretem A kristálykoponya királyságát, mint azt, amelyikben Sean Connery játszik. Nem csípem a Sean Conneryset. Egyáltalán nem jött be. Rohadtul unalmas! Egyszerűen uncsi. Ő pedig egyáltalán nem érdekes karakter. A poént rögtön ellövik az elején. Olyan, mint az Állj, vagy lő a mamám!”

Quentin Tarantino ezek szerint pont ugyanannyira tartja Steven Spielberg alkotását, mint a Sylvester Stallone főszereplésével készült, 1992-ben bemutatott akció-vígjátékot. Ezzel a sajátos véleménnyel minden bizonnyal nagyon sokan nem értenének egyet, ahogy azzal sem, hogy A kristálykoponya királysága jobb film lenne, mint Az utolsó kereszteslovag.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás