promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney+ ledobja a nosztalgiabombát: jön az Eragon sorozat
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is rengetegen szeretik az Eragon című könyvet, ami egy nem túl jó filmadaptáció után sorozatként kap újabb esélyt Hollywoodtól.

A Harry Potter-széria annak idején meghozta a fiatalok kedvét az olvasáshoz, Christopher Paolini sárkányos fantasy regénye, az Eragon pedig sokak számára tökéletes következő lépés volt, hogy ismét elmerüljenek egy érdekes világban. Az alkotás egy fiatal fiúról szól, aki talál egy sárkánytojást, majd sárkánylovas lesz, hogy úgy harcoljon az elnyomó erőkkel szemben. 2006-ban még egy filmadaptáció is készült belőle, de az hatalmas csalódást okozott a rajongóknak, akik minden bizonnyal nagyon fognak örülni a következő hírnek.

Úgy tűnik, hogy a Disney+ fogja felkarolni Christopher Paolini Az örökség-ciklusát, aminek az első kötete az Eragon, ugyanis egyes jelentések szerint sorozat készül a sárkányos fantasy-ből – vagyis a rajongók végre egy olyan adaptációt kaphatnak, ami talán képes visszaadni a könyvek hangulatát.

Valószínűleg meglátta a Disney, hogy az Eragon rajongói milyen aktív és lelkes online kampányba kezdtek tavaly, hogy valaki élessze fel a szériát, és ez pont kapóra jött, hiszen a stúdió jelenleg is gyűjti a franchise-okat, hátha egyszer kiapad a Star Warsból és a Marvel filmekből kibuggyanó pénztenger.

Biztos, hogy sokan izgulnak az Eragon sorozat miatt, de van egy kifejezetten megnyugtató hírünk ezzel kapcsolatban, ugyanis a széria egyik írója nem más lesz, mint maga Christopher Paolini, ő pedig biztos, hogy ügyelni fog arra, hogy senki se csalódjon azok közül, akik imádták a könyveket.

Egyelőre még se a szereposztásról, se a premierdátumról nem lehet tudni semmit, de bízunk benne, hogy 2-3 éven belül már megjelenik a Disney+-on az Eragon sorozat, és mindenki elégedett lesz majd vele.

Íme a 2006-os filmadaptáció előzetese, csak hogy felfrissítsük az emlékeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás