promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lesz az eddigi legdrágább Star Wars-sorozat a Disney+-on, még A mandalórit és az Obi-Wan Kenobit is felülmúlja
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Piszok sok pénzt ölnek ebbe a Star Wars-sorozatba.

Alighogy véget ért az Obi-Wan Kenobiról szóló minisorozat a Disney+-on, máris itt van a nyakunkon a következő Star Wars-tartalom, a Cassian Andor századosról szóló széria, melynek első két része augusztus 31-én debütál a streamingoldalon.

A Disney és a Lucasfilm folyamatosan ontja magából a Csillagok háborújás tartalmakat, és úgy tűnik, a rajongók egyelőre vevők is mindenre, ami a messzi-messzi galaxisban játszódik. Májusban, az idei Star Wars Celebration-ön jelentették be, hogy a Legendás állatok-filmsorozatból is ismert Jude Law főszereplésével készül a Skeleton Crew című sorozat, melynek társalkotója a Marvel Filmes Univerzum Pókember-trilógiáját rendező Jon Watts, executive producere pedig Jon Favreau és Dave Filoni.

A Skeleton Crew történetéről egyelőre semmit sem tudni, annyi biztos, hogy A mandalóri-hoz és a Boba Fett-hez hasonlóan A Jedi visszatér után fog játszódni, és olyan gyerekekről fog szólni, akik elvesztek a galaxisban, de mindenáron haza akarnak térni a saját bolygójukra.

A Lucasfilm nagyon sokat remélhet ettől a sorozattól, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Skeleton Crew lesz az eddigi legdrágább Disney+-os Star Wars-sorozat. A széria 1. évadának költségvetését nagyjából 136 millió dollárra becsülik, ami jóval több, mint A mandalóri vagy a Boba Fett büdzséje, amelyek 100-100 millió dollárból készültek. A Skeleton Crew forgatása már zajlik, a premier valamikor 2023-ban várható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás