promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brendan Fraser elárulta, hogyan lett belőle 270 kilós férfi - Egészen elképesztő a Múmia sztárjának átalakulása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy Brendan Fraser még Oscar-díjat is kap, amiért ilyen durván „elhízott”.

A '90-es évek végétől kezdve Brendan Fraser volt Hollywood egyik legnagyobb sztárja a Magyarországon is népszerű A múmia-szériának köszönhetően, amiben ő alakította a hősies és vicces Rick O'Connell karakterét. Pár éve sajnos eléggé lecsúszott a színész, ugyanis megsérült, volt egy durva válása és még a filmjei sem teljesítettek jól, viszont úgy tűnik, hogy éppen a nagy visszatérésre készül, hiszen szerepelni fog a legendás Martin Scorsese legújabb alkotásában – és ez még nem minden.

Brendan Fraser lesz a főszereplője a zseniális Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, A pankrátor) következő filmjének, A bálna (The Whale) című alkotásnak, amiben egy több mint 270 kilós férfit alakít, aki a nehézségei ellenére nagyon szeretne közelebb kerülni a lányához, akivel elhidegült a kapcsolatuk. Hollywoodban már most azt rebesgetik, hogy Oscar-díjat kaphat az alakításáért A múmia sztárja, aki most elárulta, hogyan sikerült átalakulnia a szerep kedvéért.

„Kemény feladat volt autentikusan megvalósítani ezt a karaktert a rendelkezésre álló sminkkel, maszkokkal, álruhával és egy kis számítógépes grafikával úgy, hogy ennek a férfinek a testfelépítése betartsa a fizika és a gravitáció törvényeit. Tanúsítom, hogy ennek a projektnek minden egyes elemét igazi profik csinálták”

mondta Brendan Fraser, aki ezek alapján szinte minden létező módszert bevetett, hogy hiteles legyen 270 kilós férfiként.

Brendan Fraser rengetegszer bebizonyította már, hogy ő egy remek színész, így nagyon sokan várják izgatottan A bálna című filmet, amiben még a Stranger Things sztárja, Sadie Sink is szerepelni fog. Akik pedig ismerik Darren Aronofsky munkásságát, azok pontosan tudják, hogy minden bizonnyal egy intenzív, mély, hatásos alkotást fogunk kapni, amiben mindenki kihozza magából a maximumot – A bálna a Velencei Filmfesztiválon fog debütálni, ami augusztus 31-től kezdődik.

Brendan Fraser amúgy nemcsak a globális ismertséget köszönheti A múmiának, hanem egy elég félelmetes élményt is, ugyanis a forgatáson majdnem meghalt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás