promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívfájdító: elhunyt a Magnum sztárja, akiért Magyarországon is rengetegen rajongtak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Magnum népszerű színésze 83 éves volt, sokan gyászolják őt.

1980 és 1988 között futott a nagy sikerű Magnum című sorozat Tom Selleck főszereplésével, Magyarországon is rengetegen imádták ezt az izgalmas, szórakoztató szériát. Magnum mellett Higgins (John Hillerman), Rick (Larry Manetti) és TC (Roger E. Mosley) is kulcsszereplők voltak az alkotásban, de most nagyon szomorú hírt kaptak a rajongók, ugyanis kiderült, hogy John Hillerman 2017-ben bekövetkezett halála után most egy újabb közkedvelt színésztől kell búcsúznunk.

Augusztus 7-én, 83 éves korában elhunyt Roger E. Mosley, aki Theodore 'TC' Calvint alakította hosszú évekig a Magnum című sorozatban.

Roger E. Mosley családja elárulta, hogy a színész a halála előtt 3 nappal autóbalesetet szenvedett, és annyira súlyosak voltak a sérülései, hogy végül nem élte túl. A lánya, Ch-a Mosley arra kérte a gyászoló rajongókat, hogy ne sírjanak az elhunyt édesapjáért, hiszen a színész nem ezt szeretné, hanem inkább mindenki ünnepelje az örökségét: azt a rengeteg filmet és sorozatot, amikben az évtizedek alatt szerepelt.

Roger E. Mosley nemcsak az eredeti Magnumban tűnt fel, hanem a 2018-ban indult modern feldolgozásában is, illetve szerepelt még egyebek között a Hajszál híján szeretem című Martin Lawrence vígjátékban is – a színész karrierje 1971-től egészen napjainkig tartott, rengetegen gyászolják őt, hiszen mély nyomot hagyott maga után a popkultúrában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás