promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A dögös nyomozó pufók lett és mogorva – Így fest 30 év után Magnum!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nők milliói a dögös pasi miatt, a férfiak meg a menő kocsikért nézték a '80-as évek legmenőbb sorozatát, a Magnumot – így néz ki most az alkotás hőse, Tom Selleck.

Mindenkinek meg van az az érzés, amikor a TV-ben felcsendül egy főcím és anélkül, hogy látnánk a képet, máris tudjuk, hogy miről van szó és fejet vesztve rohanunk, hogy le ne maradjunk akár egy másodpercről is. 

Az 1980-as években ilyen volt a Magnum című sorozat, amit sokan szerintem a mai napig nem tudnak kitörölni az elméjükből, holott bizony már több mint 30 éve vége lett. Ha esetleg felelevenítenéd az ikonikus dallamokat:

Manapság szinte minden régi, jól menő filmből vagy sorozatból próbálkoznak remake-ekkel, így volt ez a szupernyomozó esetében is, ám csúfos kudarcot vallott. A 2018-ban felélesztett Magnum Jay Hernandezzel csak gyenge utánzata volt az eredetinek. Ha a Magnumra gondolunk, két dolog egészen biztosan eszünkbe jut: Tom Selleck és a piros Ferrari. Előbbi a nők szívét, utóbbi a férfiakét dobogtatta meg.

Forrás: Profimedia

Tom Selleck színészi karrierje elég későn indult be, már jócskán elmúlt 30, mikor jött a Magnum, ám mondhatjuk, hogy a szereppel berobbant, és egyszerre vált világhírűvé. A sorozat 1980 és 1988 között futott, és összesen 162 epizódot forgattak belőle. A színész ugyan több, kisebb nagyobb szerepben feltűnt, igazán jelentős alakítása nem volt, esetleg a Jóbarátok sorozat fogdokijaként ismerheti a fiatalabb generáció. A sitcomban már egy kissé pufóka, idősödő úrként tért vissza, az egykori Thomas Magnum csak nyomokban fedezhető fel. Leginkább ikonikus bajusza, ami megmaradt.

Forrás:Profimedia

Lehet, hogy Tom Selleck kicsit öreg, kicsit pufók, a Magnum egy olyan sorozat volt a '80-as években, amiért mindenki rajongott.

Sokan úgy gondolják, hogy minden idők legjobb TV műsora volt.

Nem is csodáljuk, hiszen volt egy olyan különleges atmoszférája a menő kocsikkal, a gyönyörű helyszínnel és dögös csajokkal, ahol garantáltan mindenki jól érezné magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás