promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: Jack Nicholson ördögien félelmetes mosolyú fia, pont úgy néz ki mint Jack Nicholson, amikor ördögien vigyorog
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 1000 arcú színész fia hasonlóan 1000 arcú.

Jack Nicholson a világ egyik legismertebb színésze, Magyarországon is milliók rajonganak érte, és mindez részben abból fakad, hogy a színésznek annyi arca van, hogy azt megszámlálni is nehéz, talán ezért is rövidítjük le úgy a művészetét, hogy az 1000 arcú világsztár. A három Oscar- és a hét Golden Globe-díj szinte kevésnek is tűnik ezért az óriási életműért cserébe, amelyben szinte minden zsáner előfordul. Jack Nicholson az őrülten rémisztő hősszerelmestől a cinikus pszichológuson át a limonádé vígjátékok Don Juan-jáig mindenkit eljátszott már a Földkerekségen.

És (szinte) minden szerepében tündökölt. Amúgy a színész nagyon céltudatos volt már fiatal korától, 17 évesen fogta magát, és elköltözött az álmogyár közelébe, kezdetben csak az MGM képregényosztályán dolgozott kifutófiúként, ám hamar váltott, így színészként is kipróbálta magát, és milyen jól tette.

A Száll a kakukk fészkére című filmet, vagy éppen a Ragyogást mindenki ismeri, de ezek csak nagyon apró, bár jelentőségében óriási darabjai az életműnek, amely bizony olyan terebélyes, hogy jócskán meghaladja eme cikk terjedelmét, de itt böngészhettek a filmek közül, ha úgy döntötötk, hogy bizony ezen a nyáron a Jókai összes mellett ráadásként Jack Nicholson életművét is kipörgetnétek.

Ráadásul kevesen tudják, de Jack Nicholsonnak a gyermekei is örökölték kicsit ördögi arcjátékát, főleg pedig Ray Nicholson az, aki le sem tagadhatná, hogy a színészóriás az apukája. Amint megpillantjátok a 30 éves, szintén színészként dolgozó, ifjabb Nicholsont, már nem lesznek kérdéseitek, és tudni fogjátok azonnal, hogy miről beszélünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás