promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Nagyon kigyúrta magát a Barátok közt egykori sztárja, és erről fényképes bizonyíték is van
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hoppá, ezek aztán a fotók. Ráadásul a háttér is elképesztően gyönyörű.

A nyár azaz időszak az évben, amikor mindenki nyaralni megy, július vége és augusztus eleje a csúcsidőszak, és a hírek szempontjából kicsit uborkaszezonnak tűnő időszakban bizony a napbarnította testű celebekről és hírességekről készült fotók igazán népszerűek. És ez duplán rátesz a népszerűségre, ha a sztár éppen nagy változáson esett át, esetleg lefogyott, netán felkapott magára pár kilót, vagy éppen megizmosodott.

Legutóbb Jónás Lászlóról, az RTL Klub ikonikus sorozatának, a Barátok közt széria színészéről láthattunk olyan képeket, amelyek bizony nagy változásról tanúskodnak. Jónás Lászlót amúgy manapság a Keresztanyu című nagysikerű sorozatban láthatják a nézők.

A színész éppen Horvátországban nyaral, és az Adriai-tengerből jelentkezett be népes rajongótáborának az Instagram-oldalára. A felvétel igazán lenyűgöző, valószínűleg nagyon sok magyarnak azonnal meg is jött a kedve, hogy leutazzon a tenger partjára. Jónás László gyönyörű hegyek lankái közepette mutatja meg azt is, hogy bizony nagyon megizmodsodott.

Amúgy nemrégiben az RTL Klub Reggeli című műsorában is vendégeskedett, ott pedig az egyik műsorvezető, Járai Máté is is dícsérő szavakkal illette a hírességet.

Mennyire emlékeztek még?

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás