promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: 62 hosszú év után megtalálták egy lány elveszett táskáját, totál ledöbbentek, amikor kinyitották
Borítókép:  Profimed - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1957-ben tűnt el, majd véletlen előkerült, több évtizeddel később.

A mai világban már sokkal kevésbé figyelünk a tárgyainkra, ha valami elveszik, azonnal pótoljuk, már kevésbé kötnek minket érzelmek a tárgyainkhoz, ráadásul a benne lévő mindennapi dolgaink sem olyan fontosak már, hiszen mindenből több áll a rendelkezésünkre. De az ötvenes években még egyáltalán nem így volt, egy-egy táska elvesztése sokkal fájóbb dolog volt. 1957-ben pedig egy lány elvesztette piros táskáját, amiben benne volt a fél tiniélete, keresték, de akkor nem találták meg.

Viszont 2019-ben előkerült, egy véletlen folyamán, és igazából egy időkapszulává alakult a táska tartalma, az ötvenes évek legfontosabb tárgyaival, amelyeket a tinik akkoriban magukkal hordtak. De erről többről is szó van, mert tele volt emlékekkel is, és így kezd áthajlani a sztori egy kicsit szívszorítóba is.

A retikült amúgy a North Canton Középiskola gondnoka találta meg iskolai szekrény javítgatása közben. A kis retikülben fotók is voltak a régi időkről, miközben az iskola elkezdte keresgélni a táska tulajdonosát is. Végül megtalálták, hogy kié volt a táska, a lányból tanárnő lett, ám Patti Rumfola már nem élhette meg a piros táskájának előkerülését, ugyanis mint később kiderült, 2013-ban elhunyt.

Közösségének aktív tagja volt, igazi művészlélek, aki jelmeztervezőként is dolgozott. Végül öt gyermeke vette át a talált tárgyat, akik könnyek között szorították édesanyjuk szeretett holmiját.

Íme a hihetetlen történet képekben is:

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás