promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem ismersz? Így néz ki most 66 évesen a Jurassic Park sztárja, aki elszabadította a poklot a szigeten
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még az őrült professzorra?

Mindig öröm, ha a filmekben észreveszünk régen ismert, de már elfelejtett alakokat, akik egykor csúcsprodukciókban nyújtottak felejthetetlen, vagy éppen olyan jelenet kötődik a nevükhöz, amely örökké a retinánkba ég. A kilencvenes évek filmjeiben raklapszám akad ilyen, főleg azokban, amelyeket a zseniális Steven Spielberg rendezett.

Így néz ki most sorozatunk következő részében a világ egyik legjobb dinoszurusz-filmjének egyik mellékszereplőjét mutatjuk meg nektek.

1993-ban elkészült a világ egyik legjobb kalandfilmje Steven Spielberg rendezésében, amely azóta is a popkultúránk egyik sarok- és ékköve. És bár a filmnek utána még több folytatása lett, sőt, egy újabb trilógai is készült Jurassic World néven Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével, a rengeteg film ellenére az 1993-as alkotásnak vannak a legikonikusabb jelenetei, amelyekre a legtöbben emlékeznek, mint például az, amikor a film egyik legzseniálisabb elméje, a professzor menekül, és bizony az autójával becsúszik a sárba.

Az informatikus zsenit Wayne Knight alakította, aki a film elkészültekor még csak 37 éves volt. Dennis Nerdy volt a neve a filmben, és a játékáért később több elismerésben is részesült.

Wayne Knight számos filmben feltűnt még karrierje során, szinkronszínészként a Kung Fu Pandában is, Magyarországon pedig leginkáb még a Space Jam-ből ismerhetik őt, ő volt ugyanis Michael Jordan hűséges segítője, illetve a Seinfeld című sorozatból.

Így néz ki most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás