Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Remek híreket közölt az egyik magyar tévécsatorna - tévénézők százezrei fognak örülni ennek az augusztusi műsorajánlatnak

Remek híreket közölt az egyik magyar tévécsatorna - tévénézők százezrei fognak örülni ennek az augusztusi műsorajánlatnak

Zene, Film & Kultúra

Remek híreket közölt az egyik magyar tévécsatorna - tévénézők százezrei fognak örülni ennek az augusztusi műsorajánlatnak

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:38

RTL Klub-nézők, figyelem! Ez a bejelentés nektek szól.

Az RTL Klub igazi sorozatdömpinggel vág bele a nyár utolsó hónapjába: augusztus 22-én debütál Magyarországon elsőként a nagysikerű brazil telenovella, az Elcserélt élet. A sorozatban egy sanyarú sorsú ikerpár, Christian és Christofer életének alakulását követhetjük nyomon, akiket csecsemő korukban, anyjuk halála után szétválasztanak: egyikük árvaházba, míg másikuk egy gazdag családhoz kerül. Miután felnőtt korukban megtudják az igazságot, elkezdik egymást keresni, ám a találkozás tragikus történésekhez vezet.

A hétköznap estéket a Keresztanyu legújabb, negyedik évada indítja. A sorozat befejező részeiben csupa bonyodalom várható: Marozsán és Róza mama kapcsolata megbicsaklik, Pálinkás Gyurka körül egyre jobban bonyolódnak az események, Babosék a Békás-tóban egy hullát találnak, a makkosszállásiak nagy esemény előtt állnak, amire még az Érsek is ellátogat, Laura és Zozó az érzelmeikkel küzdenek, kiderül, hogy alakul Gina és Tivadar házassága, Huba pedig zavaros családi események sűrűjében találja magát. Makkosszállás után a Szent Bonaventura kórház mindennapjait országos premierként követhetjük még nyomon a hónap közepéig, ahol Doktor Murphynek ezúttal az új kórháztulajdonost kell meggyőznie különös tehetségéről, miközben egyre közeledik esküvője napja is.

A szombat estékre érdemes a család kedvenc rágcsálnivalóit előkészíteni, ugyanis az animációs filmeké lesz a főszerep: műsorra kerül a Pixel, Az Emoji-film, az Angry Birds 2. – A film, és a Maci Laci is. Vasárnap este is érdemes lesz az RTL Klubot választani, hiszen olyan filmek segítik a kikapcsolódást, mint az Alfa című történelmi-kalandfilm, a Kevin James-vígjáték, A pláza ásza Vegasban, vagy Dwayne Johnson főszereplésével a San Andreas.

Leonardo DiCaprio és Tom Hardy rajongóinak érdemes a Film+ csatornára kapcsolni: augusztus 20-án először a Venomot, majd a Volt egyszer egy… Hollywood című Tarantino-filmet csíphetjük el; aki szívében pedig mindkét úriember kiemelt helyet foglal el, annak semmiképp sem szabad kihagynia a hónap közepén a közös filmjüket, az Eredet-et sem.

Az RTL II-n a hónap első felét határozottan a barátnős esték filmjei uralják: terítékre kerül Amy Shumer főszereplésével a Túl szexi lány, és Kate Hudson-Anne Hathaway duójával érkezik A csajok háborúja is. Augusztus 20-án este a magyar kosztümös kasszasiker, a Kincsem zárja az ünnepi estét.

A Cool a kalandfilmek kedvelőinek kedveskedik: először a Libabőr 2 – Hullajó Halloween, majd a Jöjj velem! című 2020-as fantasztikus film repíti a nézőket különös, új világokba.

A Sorozat+ igazi bűnügyi helyszínné változik, ugyanis kora délutántól késő estig egymást követik a jobbnál jobb krimik: a sort Columbo nyitja, őt követi dupla epizóddal a flúgos nyomozó, Monk, szintén dupla epizódokkal érkezik a csatornára a Mentalista, akinek különös bűnügyeit a legelejéről követhetjük majd nyomon, a sort pedig végül a CSI: Miami helyszínelők, majd a CSI: A helyszínelők zárja.

Borítókép: Profimedia