promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb filmmel bővül a Rocky univerzum – Örülhetnek Dolph Lundgren rajongói
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy Rocky Balboa legádázabb ellenfele is saját filmet kap.

Sylvester Stallone fantasztikus Rocky-szériájában az első rész mellett sokan a negyediket szeretik még a legjobban, hiszen a kedvenc aranyszívű bokszolónk abban csapott össze az Apollo Creed halálát okozó, kőkemény, szovjet Ivan Dragóval, akit az akkoriban félelmetesen izmos Dolph Lundgren alakított. Ő amúgy 2018-ban visszatért az ikonikus karakter szerepében a Creed 2 című filmben, amiben a fia harcolt Apollo Creed bosszú által elvakított gyermekével, Adonis Creeddel.

Dolph Lundgren pár hónappal korábban nagyon feltüzelte a rajongókat, ugyanis elkotyogta, hogy a stúdió egy külön Drago filmen dolgozik, amiben ő, illetve a karakterének fia lennének a főszereplők. Akkoriban nem mindenki hitt neki, hiszen a dolog túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, de úgy tűnik, hogy volt alapja.

Hivatalosan ugyan még nem került megerősítésre, de több amerikai hírportál is szinte ténykélt közölte a hírt, hogy tényleg jön a Drago családról szóló Rocky spinoff, amit az a Robert Lawton ír, aki a Sylvester Stallone klasszikusának elkészítéséről szóló Becoming Rocky című filmet is írta nemrég a stúdiónak.

Robert Lawton állítólag nagyon motivált, és egy elképesztően jó ötlettel állt elő a filmre, ez pedig nagyon bizalomgerjesztő, főleg annak tudatában, hogy annak idején a Creed is meglepően jó lett.

A különálló Drago filmben természetesen Dolph Lundgren is visszatérne, de arról még nincsenek hírek, hogy a Creed 2-ben a fiát alakító Florian Munteanu is ismét eljátszhatja-e Viktor Dragót – sőt, igazából ennél többet nem is lehet tudni az érdekesnek ígérkező projektről.

A Rocky-széria következő fejezete amúgy a Creed 3 lesz, ami 2023 márciusában érkezik, és maga a főszereplő, Michael B. Jordan fogja rendezni.

Egy kis érdekesség Dolph Lundgrenről: szerepelt egy James Bond filmben, de hihetetlenül rövid ideig. Erről bővebben az alábbi cikkünkben lehet olvasni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás