promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesül a Rocky rajongók álma? Dolph Lundgren olyan dolgot mondott, aminek nagyon sokan fognak örülni!
Borítókép:  Dolph Lundgren a Creed 2-ben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy nem a Creed 2-ben láthattuk utoljára Rocky legdurvább ellenfelét, a Dolph Lundgren által alakított Ivan Dragót.

Tény, hogy a Rocky-széria első része a legjobb, de mégis sokak kedvence az 1985-ös Rocky IV, ugyanis Rocky Balboa (Sylvester Stallone) abban csapott össze élete legkeményebb ellenfelével, a szovjet izomkolosszussal, Ivan Dragóval (Dolph Lungren). A két karakter a 2018-as Creed 2-ben visszatért, de a közönség sajnos nem kapta meg a várva-várt visszavágójukat – viszont lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

Nemrég mutatták be nagy sikerrel a Rocky IV vadi új rendezői változatát, a Rocky vs. Dragót, most pedig Dolph Lundgren elárulta, hogy a stúdió már ezerrel tárgyal arról, hogy csináljanak egy külön filmet Ivan Dragóról, természetesen az ő főszereplésével – ráadásul azt pletykálják, hogy még akár össze is jöhet benne az áhított harc az idős Rocky Balboával.

Az biztos, hogy rengeteg rajongót feltüzeltek Dolph Lundgren szavai, mivel Ivan Drago figurája mindig is nagyon érdekes és félelmetes volt, így biztos, hogy sokakat érdekelne, hogy mit rejt még a könyörtelen bokszoló meggyötört tekintete. Az is bizalomgerjesztő, hogy a színész 64 évesen is elképesztő formában van, viszont az már egészen aggasztó, hogy Sylvester Stallone kijelentette, hogy örökre nyugdíjba küldte Rockyt – szóval majd meglátjuk, mi lesz ebből.

Itt lehet megnézni a Rocky vs. Drago előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás