promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Dolph Lundgrennel? Rá se lehet ismerni Rocky legkeményebb ellenfelére – fotó
Borítókép:  Dolph Lundgen / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rocky-széria Ivan Dragója, Dolph Lundgren rendesen meglepte a rajongóit, ugyanis teljesen felismerhetetlen a legutóbbi fotóján.

A 63 éves Dolph Lundgren sokak szerint egykor Hollywood legkeményebb és legfélelmetesebb akcióhőse volt, aki a pályafutásának több mint három évtizede alatt olyan sikerekben szerepelt, mint például a Rocky 4, A feláldozhatók, Tökéletes katona vagy az Aquaman – de még hosszasan sorolhatnánk a megannyi kultikus alkotását.

Dolph Lundgren nemrég kirakott magáról egy képet, ami sokakban komoly aggodalmat keltett, hiszen a szokásos rövid, szőke helyett hosszú, vöröses színű hajjal látható, ráadásul első ránézésre úgy tűnik, hogy egy pöttyös harisnya van rajta, ami nagyon meglepte az embereket – sőt, egyes kommentelők egy idősödő hölgyhöz hasonlították őt.

A színész persze azonnal megmagyarázta a kifejezetten furcsának nevezhető fotót, ugyanis csupán arról van szó, hogy éppen forgatja az Aquaman 2. részét, amiben így néz ki Nereus királyként – csak az előző filmben még szakálla is volt hozzá, szóval egy film miatt vált ilyen felismerhetetlenné Dolph Lundgren.

Íme a világsztár egészen meghökkentő fotója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás