promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg egy másik nővel töltötte az éjszakát – már azt is tudjuk, hogy ki volt az?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő sztori, meglepő fordulattal.

Harry herceg és Meghan Markle folyamatosan újabb és újabb sztorikkal állnak a nyilvánosság elé, és ha nem ők uralják a nyilvánosságot, akkor előlép valaki, aki róluk mond el valamilyen érdekességet, botrányos igazságot vagy éppen egy nagyon messzi, múltbéli dolgot, amely bizony alapos érdeklődésre tarthat számot. Korábban még arról is jelentek meg cikkek, hogy a sussexiek kapcsolata bizony a szakítás szélén táncol, és különös vége lesz a románcnak. Ám ezek mind-mind csak pletykáknak bizonyultak, nem volt valóságalapjuk.

Most azonban egy olyan hír érkezett, amely nagyon rég történt, még abból a korszakból, amikor bizony Harry herceg nagyon kicsapongós életet élt. Egy sztriptíztáncosnő mesélt egy kisebb kalandjáról a herceggel, amelynek tárgyi emlékei is maradtak. Most pedig ebből pénzt szeretne szerezni, nem is keveset.

Mégis mi történt?

Harry herceg a húszas éveiben igazán vad életet élt, nagyon sokszor navigálta magát kellemetlen szituációba, többek között ilyen volt az az ominózus 2005-ös eset, amikor náci egyenruhában jelent meg egy jelmezbálon. 2012-ben pedig Las Vegasban élte át életének egyik legjobb buliját, a sajtó tele volt a róla készült meztelen képekkel. Ez a sztori pedig most újra reflektorfénybe került, mivel az egykori sztriptíztáncos, Carrie Reichert a Daily Mirrornak adott interjújában beszélt részletesen is a történtekről.

Nála van a herceg egyik alsónadrágja, amelyet most árverezésre bocsát, és 800 ezer font a kikiáltási ára. A nadrágról azt is tudjuk, hogy még Harry herceg nyomta a kezébe azon a bizonyos 2012-es nagy bulin. A nő most azért bocsájtja árverezésre a holmit, mivel Harryt már egy unalmas fickónak tartja, a ruhadarab amúgy korábban még egy múzeumban is ki volt állítva.

A nő együtt bulizott Harryvel egy Las Vegas-i hotelben, és azt is elárulta, hogy Harry a buli bizonyos részében meztelenül járt-kelt a lakosztályban a bulirengetegben.

(via Femina)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás