promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen szeretnél bejutni a Sziget fesztiválra? Így meg tudod oldani
Borítókép:  MTI Fotó: Mohai Balázs
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Továbbra sem olcsó mulatság a Sziget fesztivál, de akár ingyen is ott tudsz lenni.

Két év kihagyás ismét lesz Sziget fesztivál és kitárul egy olyan világ, amibe belépve magunk mögött hagyhatjuk a mindennapok nyűgét és elmerülhetünk a programok sűrűjében.

Olyan előadók és- bandák lépnek majd színpadra, mint Dua Lipa, Calvin Harris, a Kings Of Leon, vagy az Arctic Monkeys csapata. Sokáig kérdéses volt, hogy Justin Bieber el tud-e jönni a Szigetre, miután egy betegség miatt le kellett mondania korábbi koncertjeit. Azonban már teljesen jól van, így július 31-én folytatódik a turnéja.

A világsztár amúgy augusztus 12-én pénteken áll színpadra a Szigeten, ahol valószínűleg garantált lesz a teltház.

A jegyár persze igen borsos, mint mindig, de ezt a Sziget rengeteg menő előadóval és programmal meg is hálálja. Viszont mit szólnál, ha ingyen juthatnál be Európa egyik legjobb fesztiváljára? A dolog nem lehetetlen, sőt, nem is illegális.

Most ismét ott lehetsz önkéntesként a Szigeten - a szervezők várják azok jelentkezését, akik elmúltak 18 évesek, akiket érdekel a fesztiválok világa, és jó társaságban, hasznosan szeretnék eltölteni a szabadidejüket a nyár legnagyobb buliján.

Az önkéntes munka számtalan területen kínál tapasztalatszerzési lehetőségeket, legyen szó a logisztikai folyamatokban való segítésről, a különböző programhelyszíneken folyó munka támogatásáról, a látogatók eligazításáról vagy a fesztivál környezetvédelmi feladatainak ellátásáról.

Itt persze benne van a pakliban, hogy pont feladatod lesz az egyik nagykoncert alatt, de nem leszel mindig befogva, szóval körbejárhatod a fesztivált, és tényleg nagy kalandokban lehet részed. A beosztásodat általában úgy oldják meg, hogy jusson idő 1-1 fellépésre a fesztiválon. Jelentkezni ide kattintva tudtok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás