promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elbújhat A Gyűrűk Ura, a Dungeons & Dragons lesz az epikus fantasy filmek új királya? - előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Pine főszereplésével jön a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület, ami az előzetes alapján rendkívül szórakoztató lesz.

Magyarországon is nagyon népszerű a Stranger Thingsben is látható Dungeons & Dragons nevezetű fantasy szerepjáték, amiben a résztvevők epikus küldetéseken vesznek részt, miközben félelmetes lényekkel harcolnak a karaktereikkel. Hollywood már 2000-ben megpróbálkozott egy filmadaptációval, de az csúfosan megbukott – most viszont eljött az ideje egy újabb próbálkozásnak.

Az Éjszakai játék című komédia mögött álló John Francis Daley és Jonathan Goldstein rendezik a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület című fantasy-kalandfilmet, aminek a főszereplője a Wonder Womanből ismert Chris Pine. Mellette olyan színészek tűnnek fel, mint például Michelle Rodriguez, Justice Smith, Regé-Jean Page, Sophia Lillis vagy Hugh Grant, szóval lesznek itt ismerős arcok.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület egy megnyerő tolvajról és a bandájáról szól, akik egy elveszett kincset keresnek, de végül hatalmas bonyodalomba csöppennek. A készítők szerint egy nagyon látványos, humoros, kalandos filmet fogunk kapni, amit igazán élvezni fog a közönség.

Már meg is érkezett a 2023. március 3-án érkező Dungeons & Dragons film előzetese, ami alapján nem vertek át minket az alkotók, hiszen tényleg káprázatosnak és szórakoztatónak tűnik a munkájuk – már a fantasztikus lények, a varázslat és a jó poénok miatt is megéri majd megvenni a jegyet egy vetítésre.

Íme a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület rövid kedvcsinálója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás