promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül lenyűgözően néz ki az új Gyűrűk Ura sorozat - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismerős arcokkal érkezett a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi legújabb előzetese.

Megérkezett ez első olyan előzetes a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűihez, amiben már jobban beleláthatunk az Amazon által készített sorozatba. 2017 végén a streaming szolgáltató megállapodást kötött J.R.R. Tolkien örököseivel, így kizárólagos joggal rendelkeznek egy tévésorozatra, amiben A szilmarilokot és A Gyűrűk Ura függelékét veszik alapul.

Jeff Bezos saját Trónok harcát akart, azért hajlandó volt rengeteg pénzt fektetni A hatalom gyűrűibe, bár a pontos összeget hivatalosan nem hozták nyilvánosságra, annyi biztos, hogy volt nem olcsó. A valaha készült legdrágább sorozatként is hivatkoznak rá.

A hatalom gyűrűi 2022. szeptember 2-i premierje után a részek hétről-hétre fognak érkezni. A történt a Másodkorban játszódik, amikor nagy volt a zűrzavar Középföldén, és ekkor került hatalomra Szauron, aki elkésztette az Egy Gyűrűt.

A hatalom gyűrűi előzetesében azonnal látszik, hogy mennyire gigantikus lett az egész, és a rajongók már több történet szálat is beazonosítottak a csupán egy perces előzetesből. Például kiszúrták a Hobbitok őseit, akik még nem telepedtek le a Megyében. Galadriel, akit a sorozatban Morfydd Clark alakít, páncélban mászik fel egy hegyre, de a fiatal Elrond (Robert Aramayo) is feltűnik, szürke ruhában, kardmarkolatnak tűnő dologgal a kezében, és persze, rengeteg olyan karakter is, akiket még nem láthattunk korábban, csak a könyvekben olvashattunk róluk.

A helyszínekben látszik, hogy alapul vették a Peter Jackson által készített filmek látványvilágát, és igyekeztek nem nagyon eltérni a már elképzelt Középföldétől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás