promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Marvel beintett Nicolas Cage-nek, megvan az új Szellemlovas?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik legmenőbb színész lehet a Marvel következő Szellemlovasa.

2007-ben mutatták be Nicolas Cage főszereplésével a Szellemlovas című filmet, ami enyhén szólva vegyes kritikákat kapott, de még ennek ellenére is elég pénzt termelt ahhoz, hogy kapjon egy hatalmasat bukó folytatást. Nicolas Cage többször is jelezte már, hogy imádja a Marvel képregénykarakterét, éppen ezért fel is merült a pletyka, hogy visszatérhet, ráadásul az MCU részeként a Multiverzumnak köszönhetően – de úgy tűnik, hogy ennek lőttek.

Nemrég mutatták be Netflixen Ryan Gosling főszereplésével A szürke ember című pörgős akciófilmet, ami nekünk is nagyon tetszett. A színész persze most is ezerrel reklámozza az alkotást, ami állítólag a streamingplatform eddigi legdrágább filmje, egy interjú során pedig bevallotta, hogy bizony szívesen csatlakozna a Marvel univerzumhoz, csak még nem találta meg a számára megfelelő képregényhőst – vagy mégis?

Ryan Gosling most elárulta, hogy szerinte a Szellemlovas a legmenőbb szuperhős, de nem tudja, hogy mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az emberek készen álljanak Nicolas Cage után egy újabb változatra – de mindenképp örülne, ha megkapná az ő áldását, ha úgy alakul.

Ezek alapján Ryan Gosling pontosan tudja, hogy a lángoló koponyás, átkozott Szellemlovast akarja megtestesíteni, csak az időzítésben nem biztos, illetve szeretné előtte, ha Nicolas Cage is rábólintana a dologra, hiszen sokan még mindig őt azonosítják a szereppel – pedig utoljára 2011-ben alakította.

Külön érdekesség, hogy a Szellemlovas első részében Nicolas Cage szerelme nem más volt, mint az az Eva Mendes, aki most Ryan Gosling párja a való életben – ő amúgy már áldását adta a dologra.

A Marvel filmek producere, Kevin Feige is meghallotta, hogy Ryan Gosling szeretne részese lenni az MCU-nak (leginkább Szellemlovasként), és azt reagálta, hogy szívesen találna neki helyet benne, mivel elképesztő színésznek tartja. Ez pedig mindenképp bizalomgerjesztő, szóval könnyen lehet, hogy valósággá válik a világsztár álma – Nicolas Cage rajongói pedig minden bizonnyal búslakodhatnak majd egy kicsit emiatt, de még nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő a Szellemlovas számára.

Itt lehet megnézni az interjút Ryan Goslinggal – angolul:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás