promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sárkányok háza lesz az HBO Max aduásza, ami visszahozza az igazi Trónok harca élményt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Sárkányok háza nagy előzetese, ami egy grandiózus Trónok harca előzménysorozatot ígér.

3 év telt el azóta, hogy a 8. évaddal véget ért a Trónok harca. A George R. R. Martin regényei alapján készült széria befejező részei ugyan eléggé megosztották a rajongókat, még petíció is indult azért, hogy az alkotók forgassák újra az utolsó epizódokat, ennek ellenére vitathatatlan, hogy az HBO zászlóshajójának számító produkció minden idők egyik legsikeresebb sorozata.

Érthető, hogy az HBO nem akarta még elengedni az aranytojást tojó tyúkot, ezért több projekten is elkezdtek dolgozni, melyek közül az egyik a Sárkányok háza, melynek alapját az író 2018-ban kiadott Tűz és vér című regénye adta.

A széria cselekménye évszázadokkal a Trónok harca eseményei előtt játszódik, amikor a Targaryen-ház - a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család - Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz és vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.

Nemrég befutott a Sárkányok háza nagy előzetese, ami alapján reménykedhetünk egy igazi Trónok harcás sorozatélményben; George R. R. Martin korábban azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint a széria jobb lett, mint a könyv. A két és fél perces kedvcsinálóból látszik, hogy az HBO nem spórolt semmin, ugyanolyan grandiózus produkció lesz, mint amilyen az anyasorozat volt, telis-tele harccal, intrikával, tűzzel, vérrel, sárkányokkal.

A Sárkányok háza augusztus 22-én debütál az HBO Max-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás